Krullenforum online!

Het Krullenforum

Eindelijk is het dan zover, Het Krullenforum is online!

Zoals velen van jullie inmiddels weten, ben ik al een hele tijd bezig met het maken van een krullenforum.Een gezellige ontmoetingsplek voor krullenkoppies en anderen die hun haar goed willen verzorgen. Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Na meerdere opzetten uit te proberen, lay-outs te bedenken, templates en plugins na te speuren en aan te passen, technische problemen op te lossen, is het dan zover. Het Krullenforum is een feit.

Het idee voor een forum is eigenlijk ontstaan door de vele leuke en interessante reacties die ik krijg op mijn blog en ook de reacties die lezers aan elkaar geven. Op een forum zijn vragen en antwoorden veel overzichtelijker te vinden voor iedereen en is er meer plaats voor persoonlijke contacten en uitwisseling van ervaringen.

Natuurlijk is een forum nooit helemaal af, maar een proces in ontwikkeling, afhankelijk van de wensen en ervaringen van de gebruikers. Maar ik hoop dat het een plaats zal zijn waar we, als haarfanaten onder elkaar, lekker kunnen kletsen over haarverzorging en ervaringen kunnen uitwisselen. Rechts bovenin de menubalk vind je een snelkoppeling naar Het Krullenforum. Tot snel!

Groetjes,

Patti

Vind je dit leuk? Volg en deel met je vrienden!
0

2 Comments on "Krullenforum online!"

  1. He wat leuk Patti. Gefeliciteerd met het forum !
    Ik ga er meteen even kijken.

    Groetjes Carla

Comments are closed.