Nieuwe website!

nieuwe website krullenwijzer

Mijn website is vernieuwd en helemaal verhuisd naar mijn eigen domein krullenwijzer.nl!

Het had even wat voeten in de aarde voordat het eenmaal zover was. Het leek allemaal heel eenvoudig, even mijn blogger-website overzetten naar mijn eigen domein. Maar achteraf was er nog (en ìs er nog) behoorlijk wat tweak-werk voor nodig om het netjes en overzichtelijk te maken. Codes moesten hier en daar behoorlijk aangepast worden, sommige tags en categorieën liepen door elkaar…..afijn, om een lang verhaal kort te maken, het duurde iets langer dan gehoopt en gewenst.

Deze hele procedure heeft er ook toe geleid dat ik de afgelopen maanden weinig tijd heb gehad om nieuwe stukjes te schrijven, wat natuurlijk heel jammer is, want dat doe ik het liefst. En ik was bang lezers te verliezen, omdat de verhuizing maar niet opschoot, maar gelukkig krijg ik nog dagelijks leuke reacties en vragen op mijn blog. Dus bij deze aan jullie allemaal een heel hartelijk dank voor jullie geduld!

Zo nu en dan zullen er kleine veranderingen op de website zijn, want ook na de verhuizing zal ik hier en daar aan de website blijven schaven. Maar daar zal je verder weinig last van ondervinden. Mocht je tips hebben voor een nog fijnere leeservaring op mijn blog, dan hoor ik ze graag!

Deze verhuizing is niet de enige verandering aan mijn blog, ik ben namelijk bezig een Krullenforum te maken! Als aanvulling op mijn blog, leek het mij een goed idee om een forum te starten, zodat wij krullenbollen elkaar tips kunnen geven over verzorging en styling van ons haar. Een forum is een dynamischer medium voor uitwisseling dan de reactiemogelijkheden onderaan blogposts. En het is overzichtelijker om later reacties terug te lezen, dan dat je door blogposts moet scrollen.

Blijf volgen en delen! En laat me weten wat je van mijn nieuwe jasje vindt!

Groetjes, Patti

Vind je dit leuk? Volg en deel met je vrienden!
0

14 Comments on "Nieuwe website!"

 1. Hai Patti,

  Het ziet er supergaaf uit! Ik heb heel veel dingen van je geleerd.

  Snap dat je niet veel tijd had om nieuwe stukjes te schrijven. Wel jammer hihi.

  En een forum lijkt me een heel goed idee!!!

  Ga zo door!

  Groetjes Debby

 2. Dank je wel, Debby!

 3. Wat ziet de vernieuwde website er mooi uit! En dat venster met “de meest recente reacties” vind ik super, dat wilde ik al een keer gaan vragen of dat mogelijk zou zijn. Zo is iedereen nog meer betrokken doordat je toch meer geprikkeld/nieuwsgierig wordt gemaakt omdat je in één oogopslag ziet dat er nieuwe berichten zijn die je zo kunt bekijken zonder te zoeken. Wat ik nog wel mis is de zoekbalk…komt die terug of is die ‘in de maak’ ?
  En een forum…jáa, ik denk dat velen daar blij van worden.

  Ik ben in ieder geval blij met alle voor mij nieuwe dingen die ik hier lees; het is zó leerzaam, alhoewel ik echt weleens terug zoek of ik iets juist doe/begrepen heb.
  Maar inmiddels weet ik wel al wat ik wel of juist niét moet doen, en soms is een eigen draai eraan geven een fijn alternatief.
  Ga zo door, ik neem zeker af en toe een kijkje, leuk hoor!
  Groetjes Gab

  • Hoi Gab,

   Bedankt voor je feedback! De zoekbalk was per ongeluk gesneuveld, maar ik heb hem terug gezet 😉

   Het forum is bijna klaar, hopelijk volgende week online.

   Fijn dat je mijn blog bezoekt!

   Groetjes,
   Patti

 4. Fijn! Ik kijk alvast uit naar het forum. Veel succes.
  :)

  • Hoi Sanne, ik hoop het forum volgende week online te hebben. Aanvankelijk was ik met een ander forum bezig, maar die setup was zó gecompliceerd dat ik er niet wijs uit werd. Vandaar dat ik een andere setup gekozen heb. Al met al heeft het proces langer geduurd dan de bedoeling was. Maar ja, zo gaan die dingen soms.

   Fijn dat je mijn blog blijft volgen!

   Groetjes,
   Patti

 5. Hallootje! Ik kijk erg uit naar een forum! Het lijkt me heel fijn om met Nederlandse krullenbollen ervaringen en meningen te delen over (de verkrijgbaarheid van) producten. 😀

  • Hoi Alexandra,

   Bedankt voor je reactie! Een forum leek me ook een perfecte aanvulling op mijn blog. En het is een wat persoonlijker (en gezelliger) manier van communiceren.

   Hopelijk volgende week online.

   Bedankt voor het volgen van mijn blog!

   Groetjes,
   Patti

 6. Hai Patti! Wat ziet je nieuwe website er mooi uit! Gefeliciteerd ook met je eigen domeintje 😀 Ik ben dan wel geen krullenbol haha maar ook ik ben benieuwd naar je forum. Nadat ik gestopt ben op Raponsje mis ik toch wel een beetje het contact met andere haarfanaten 😛

  • Hey Kayleigh,

   Hartstikke bedankt voor je complimenten! Het krullenforum is zo goed als klaar. Maar ik las uit ervaringen van veel mensen dat het wijs is om je forum goed te beveiligen tegen hackers. Daar ben ik nu vooral mee bezig, om de beveiliging optimaal te maken voordat ik de website lanceer. Leuk dat je mijn blog volgt en ik blijf jou ook zeker volgen!

   Groetjes,
   Patti

 7. Wavycurly | 18 maart 2016 at 14:50 |

  Hi Patti, je site ziet er goed uit! Ik ben zo benieuwd waar jij jouw haarproducten online shopt. Misschien een idee om je ervaringen met online shops eens te delen?

 8. Het zou fijn zijn als je bij de productenlijst onderscheid maakt tussen coniditoners voor mensen met poreus haar en nietporeus haar. Ofwel met proteine juist of juist meer olie. Anders moet je alsnog elk product zelf onderzoeken ipv dat je de lijst kan gebruiken. Verder supersite!

  • Hallo Rosa,

   Ik begrijp je reactie, maar helaas is er geen one-size-fits-all oplossing voor poreus of weinig poreus haar. Het is een combinatie van factoren of een conditioner geschikt is voor jouw type haar. Helaas is er zelfs verschil onderling verschil tussen poreuze en niet-poreuze haartypes. Bijvoorbeeld, de ene persoon heeft goede ervaringen met hydrolised collagen, terwijl een ander liever hydrolised keratin heeft. En dan hangt het ook nog van de totale samenstelling van een product af of het lekker voor je haar werkt of niet. Dus ik vrees dat je toch zelf een aantal conditioners proefondervindelijk moet ‘goedkeuren’ of ‘afkeuren’. Let wel altijd op een gemene deler in de ingredëntenlijst bij goede of slechte resultaten, die pik je er vroeg of laat uit en dan weet je beter wat bij jouw type haar past.

   Groetjes,
   Patti

Comments are closed.