GETEST Hema Natural Conditioner

Hema Natural Conditioner

Hema Natural Conditioner

Deze conditioner heb ik al eens genoemd in eerdere blogposts (haarmist en favo conditioners), maar ik ben zó tevreden over deze conditioner, dat hij toch een aparte vermelding waard is.

review hema naturals conditioner

Waardering

Product: conditioner     Fles 200 ml. Prijs: € 1,50

1e Indruk: witte, romige substantie
Geur: zachte, neutrale geur

Getest als: conditioner, leave-in, als wasconditioner, als haarmasker i.c.m. honing en aloë vera gel, om de gelcrunch eruit te scrunchen, als moisturizer, in hydraterende haarmist.

Oordeel:

Op de verpakking van het product staat niks over hoe je deze conditioner moet gebruiken. Het was dus even uitproberen wat het beste werkt. Deze conditioner vind ik bij uitstek geschikt als moisturizer. Deze conditioner hydrateert het haar en zorgt ervoor dat het lange tijd gehydrateerd blijft. Ik heb maar weinig nodig op mijn weinig poreuze haar voor optimaal resultaat.
In kletsnat haar heb ik het gevoel dat het bovenop mijn haar ligt en doet het verder niet veel, maar des te beter werkt het in vochtig of bijna droog haar!

Deze conditioner werkt het beste als je het puur gebruikt op je vochtige haar. Of op je droge haar, als touch-up (tegen pluis) voor je krullen. Als ik het op droog haar gebruik, dan neem ik een druppel conditioner en wrijf dit in mijn handpalmen, dan hou ik mijn handen even onder de kraan. Dan wrijf ik mijn handen weer over elkaar. De conditioner ziet eruit als witte creme, maar dit zie je niet op je haar. Dan wrijf ik met conditioner-handen over droge haardelen en scrunch de conditioner even in.

Alhoewel het op nat haar niet werkt als anti-klit, helpt het je haar ontwarren als je het op vochtig gemist haar gebruikt (of zoals hierboven beschreven op droog haar) of eenvoudigweg in een haarmist verwerkt, zie het recept. Laat het even inwerken voordat je begint met ontwarren.
Ook fijn voor 2e dag/3e dag haar.

Als leave-in doe ik een klein drupje conditioner in de haarpuntjes en bij mijn nekharen die nogal snel pluizen. Ook bij crunch uitscrunchen gebruik ik slechts een klein druppeltje.

Prijs-kwaliteit verhouding = zeer goed
Kortom: Hema Natural Conditioner is een echte conditioner in de zin dat het je haar voedt en verzorgd. Het helpt het haar gehydrateerd en zacht te houden, zonder slap te maken. Gebruik het in handdoekdroog haar of in een haarmist en je hebt de perfecte moisturizer.
Omdat het een èchte conditioner is (precies zoals de verpakking zegt, niks meer en niks minder), je maar weinig ervan nodig hebt en de prijs echt héél klein is, krijgt Hema Natural conditioner 5 sterren van mij.

Waardering:

IngrediëntenAqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate, Inulin, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Cocos Nucifera Oil, Betaine, Xanthan Gum, Cetearyl Glucoside, Biosaccharide Gum-1, Glyceryl Caprylate, Parfum (Natural), Tocopherol, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Sodium Hydroxide.

Vind je dit leuk? Volg en deel met je vrienden!
0

4 Comments on "GETEST Hema Natural Conditioner"

 1. Anoniem | 21 juli 2015 at 09:57 |

  Ik ben al bij verschillende HEMA filialen geweest en tot nu toe hebben ze de conditioner nergens :(

  Groetjes Carla

 2. Hoi Carla,
  Van de week liep ik tegen hetzelfde probleem aan. Op de website hebben ze hem nog wel. Volgens mij kun je hem dan ook gewoon in de winkel ophalen. Of even in de winkel vragen, dat helpt ook nog weleens. Laat je me weten of het gelukt is?

  Groetjes,
  Patti

 3. Anoniem | 24 juli 2015 at 16:14 |

  Hai Patti,

  Zou het uit het assortiment gaan dan?

  Ik heb eindelijk een fles kunnen vinden bij de Hema en deze zag er uit alsof het uit een heel stoffig magazijn kwam. Er was een rode sticker opgeplakt met 2,00 euro ?!?!
  Bij de kassa was het gewoon 1,50 euro dus wat die sticker daar dan deed ??

  Ik ga m van de week eens testen!

  Groetjes Carla

 4. Hoi Carla,

  Wat goed dat je er nog een gevonden hebt! Ik ben benieuwd naar je ervaringen…

  Groetjes,
  Patti

Comments are closed.