Mijn favoriete specialisten onder de haarproducten

SpecialeBehandelingProducten

Dit waren mijn favoriete specialisten van 2014!

 

foto van mijn favoriete shampoos en kuurproducten

 

  • Etos ideale krul shampoo  >de perfecte ‘clarify’ shampoo (met sles); verwijdert build-up zonder hoofdhuid en haar uit te drogen. Ik verdun meestal een kloddertje in een mok water en dat is vaak al voldoende om de klus te klaren.
  • Erica Kruiderijen Kruidenshampoo  >fijne sles-vrije, natuurlijke shampoo. Ook hiervan heb ik maar weinig nodig, omdat het best geconcentreerd is. Omdat mijn haar op veel kruidenextracten net zo reageert als op veel proteïnen, kan ik deze shampoo niet te vaak gebruiken. Ik raad de shampoo zeker aan bij poreus en/of verzwakt haar.
  • EO Keratin Conditioner  >één van de weinige proteïnerijke conditioners waar mijn haar niet van uitdroogt. Omdat ik weinig poreus haar heb, heb ik geen proteïne haarmaskers nodig, maar is het voldoende om deze conditioner 5 minuten te laten inwerken op schoongewassen haar. Dat doe ik 1 of 2 keer per maand in de winter en iets vaker in de zomer. Ik heb deze gekocht bij iHerb.com.
  • HairRepair Vital Oils van Organic Root Simulator  >perfecte combinatie van verzorgende oliën en voedende kruidenextracten om je hoofdhuid en haar te voeden en versterken. Deze olie gebruik ik voor een Hot Oil Treatment (warme oliebehandeling) als ik last heb van een droge hoofdhuid of seizoensgebonden haaruitval. Maar ook als pre-shampoo conditioningbehandeling is het erg fijne olie. Deze olie kan je kopen bij afro haarshops of Toko.
Vind je dit leuk? Volg en deel met je vrienden!
0