Mijn favoriete haargels van 2014

favoriete haargel krullenwijzer
foto van mijn favoriete haargels
 • Schwarzkopf Taft eXtreme Power Gel 5  > Zeer fijn in de winter bij lage dauwpunten, zie de review. Onder deze gel is wel een leave-in nodig.
 • Aloe Pura Aloë Vera Gel 99.9%  >Een echte multi-tasker. Ik gebruik het in een hydraterende haarmist, als krulactivator, om gel mee te verdunnen, om “clumping” te bevorderen en om de crunchÿ gellaag weg te scrunchen als mijn krullen gedroogd zijn.
 • Curl Junkie Pattern Pusha  >Supergel voor volume en natuurlijk uitziende krullen (geen wetlook). Voelt meer als een crème dan als een gel. Is helaas niet meer in Europa verkrijgbaar.
 • L’Oréal Studio MineralFX Invisi’Gel Spray Strong  >Deze gel gebruik ik in combinatie met Etos Solid Power Gel 1:1 in de zomer voor meer volume en flexibele hold in mijn krullen.
 • Etos Solid Power Gel  >Een toppertje. Ik kan hem, ondanks de glycerine, zowel ’s zomers als ’s winters gebruiken. Bij erg hoge en lage dauwpunten wel met een leave-in eronder. Zie de review.
 • Biosilk Rock Hard Gelee  >Deze gel gebruik ik alleen als toplaagje over andere stylingproducten. Je kan hem gebruiken over een mousse en over een gel. Hiervan heb je maar héél weinig nodig voor het beste resultaat, dus je doet erg lang met een tube. Zie de review.
Vind je dit leuk? Volg en deel met je vrienden!
0

9 Comments on "Mijn favoriete haargels van 2014"

 1. Hoi! Waar haal je die Aloë Vera gel?

  Groetjes,

  Femke

 2. Hoi Patti,

  Van L’Oreal StudioLine Invisi Fix is er een nieuwe Precise gel spray. Deze is zonder alcohol.
  Ingredienten:water/pvp,propylene glycol, hydroxysohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde,peg 40 hydrogenated cator oil,magnesium gluconate, ammomethyl propanol, polyacrylate-3, calcium gluconate, limonene, benzyl salicytate, bezyl alcohol, linalool, capryl glycol, butyphenyl methylpropional, hexyl, parfum.
  Is deze oké?
  Groetjes Marian

 3. Hej Patti!
  Ik heb een vorige week de aloe pura Aloe Vera Gel gekocht. maar heb er uitslag (brandwondachtige) van gekregen.
  Ik heb heb al eens eerder gekocht. Ik heb geen idee welk van die ingredienten mogelijks reactie uitlokken. hier vind je een foto vd ingredienten.
  http://withoutelephants.com/wp-content/uploads/2015/05/aloe-pura-aloe-vera-gel-ingredienten.jpg

  • Hoi Sanne,
   Sorry voor de late reactie, maar ik was op vakantie en niet in de gelegenheid te antwoorden. Wat vervelend dat je zo heftig op de gel reageert! Dat is niet goed hoor! Je kunt het beste naar de winkel teruggaan met de Aloë Vera Gel. Dan krijg je waarschijnlijk je geld terug en kunnen zij contact opnemen met de fabrikant.
   Het zou kunnen dat je reageert op de sodium hydroxide die erin zit. Tegenwoordig gebruik ik vooral Fruit of the Earth Aloë Vera gel, die is puurder en er zitten geen irriterende stoffen in, wat essentieel is als je de gel op je huid wilt gebruiken. Mijn man kreeg ook gevoeligheidsreacties van de Aloë Pura gel, maar vond die van Fruit of the Earth huidherstellend. Ik zal er even in een blogpost op terugkomen, zodat anderen ook gewaarschuwd zijn. Ik hoop dat je huid snel hersteld is.

   Groetjes, Patti

 4. Hej Patti,
  ik had hier een paar dagen geleden gepost over Aloé vera gel. ik denk dat ik er allergisch aan ben maar mss komt dat door een ander ingredient.

 5. Hej Patti, het was meer een soort van als je stevig verbrand bent van de zon. daarmee kan je het vergelijken, het was wel na een half uur ongv. weg. ik had het voor het eerst gemerkt toen ik het in mijn haar had gebruikt. het was op mn schouders en gezicht gedrupt (omdat ik de aloé in vochtig haar had gebruik). en dat zag je aan de rode druppelvormige vlekken.

  • Jee, Sanne, wat naar zeg! Ik schrik ervan. Ik wist niet dat dat zo’n heftig effect kon hebben. Vooral niet omdat het als huidgel verkocht wordt. Toch maar even terug naar de winkel ermee. Misschien is er in de productie is mis gegaan en hebben meer mensen er last van gehad…

Comments are closed.