GETEST Taft Power Gel eXtreme 5

Taft Power Gel eXtreme

Waardering

Product: gel                Fles 300 ml. Prijs: € 5,99 

1e Indruk: transparante substantie, niet te dik, dus goed te doseren

Geur: fris als een douchegel, geur blijft niet hangen

Zo heb ik het gebruikt: als krulactivator in kletsnat haar (een klodder ter grootte van een euro), maar meestal als styler in handdoekdroog haar over een leave-in en onder Biosilk Rock Hard Gelee.

De Taft gel voelt niet erg plakkerig en is goed te doseren. Zowel in nat als in handdoekdroog haar is deze gel goed te gebruiken. Omdat mijn haar weinig poreus is, krijg ik de beste resultaten in handdoekdroog haar.
Met deze gel kan ik ook gaan voor kleinere clumps en dus fijnere krullen en meer volume, wat ik erg prettig vind. Voor dikkere clumps kun je je haren wat natter houden voor je de gel inscruncht.Ik gebruik een nootje gel per sectie en scrunch de gel van haaraanzet naar beneden in. Omdat ik deze gel speciaal op koude (en natte) dagen gebruik, gebruik ik Biosilk Rock Hard Gelee als -dun- toplaagje om extra te “setten”. Met deze combi krijg ik 2e en zelfs 3e dag haar!

Oordeel:Taft Power gel kan ik bij de meeste dauwpunten gebruiken, vooral bij lage dauwpunten en bij herfstachtig weer. Ondanks de redelijk sterke ‘hold’ van Taft Power Gel heb ik wel een dunne toplaag van BRHG nodig om pluizen echt te voorkomen. Ook heb ik een leave-in nodig om geen droog haar te krijgen.

Prijs-kwaliteit verhouding = zeer goed; de producten van Schwarzkopf zijn bij de grote drogisten vaak in de aanbieding en je betaalt zelden de volle mep. En Taft Power Gel eXtreme 5 is zuinig in gebruik.

Kortom: Deze gel combineert goed met alle soorten (leave-in) conditioners en andere gels, maar is -door mij- niet als enige styler te gebruiken als ik pluisvrije krullen wil houden. Aan de andere kant is deze gel wel in alle weersomstandigheden te gebruiken en zuinig in gebruik. En omdat ik met deze gel een paar dagen niks meer hoef te doen om mijn krullen goed te houden, geef ik toch 4 smileys.

Waardering:

Ingrediënten: Aqua (Water/Eau), VP/VA Copolymer, PVP, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxy Ethanol, Carbomer, PEG-32, Parfum, Panthenol, PEG-12 Dimethicone*, Propylene Glycol, Benzophenone-4, Linalool, PEG-14M, Hexyl Cinnamal, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol

Vind je dit leuk? Volg en deel met je vrienden!
0