GETEST Biosilk Rock Hard Gelee

Biosilk Rock Hard Gelee

LET OP: DIT IS DE OUDE FORMULE! NIEUWE VERPAKKING = ALCOHOL BOVENAAN DE LIJST!

review biosilk rock hard gelee

Waardering

Product: gel                    Tube 150 ml. Prijs: € 17,40

1e Indruk: dikke, doorzichtige gel

Geur: aangenaam fris geurtje, niet te sterk, blijft niet hangen

Zo heb ik het gebruikt: als toplaag over een andere styler om mijn krullen te “setten”.
De gel voelt aanvankelijk erg plakkerig en wat dik aan, maar de tube is zó gemaakt dat er toch een kleine druppel uitkomt als je voorzichtig bent. Hierdoor blijft de gel goed te doseren.Ik gebruik voor mijn haar 2-3 druppels. Ik verdeel een druppel over mijn handen, dan houd ik ze even onder de kraan en scrunch de gel met vochtige handen in mijn haren. Dit herhaal ik één of twee keer, tot alle krullen bedekt zijn. Hierdoor krijg ik superkrullen en plakken mijn handen niet aan mijn haar. Hierna diffuse ik tot 85-90% droog.
Als het haar helemaal droog is onder de gel, dan scrunch ik voorzichtig met handen of t-shirt de harde gellaag stuk. Zodat mijn krullen er mooi, pluisvrij en natuurlijk uitzien.

Oordeel:
Biosilk Rock Hard Gelee is uitermate geschikt als dunne toplaag over een andere styler heen. Het “pakt” goed op elke soort onderlaag (creme/mousse/gel). Kleine druppels zijn genoeg om je krullen te fixeren, dus je doet erg lang met een tube. Dat maakt het voor mij de prijs dubbel en dwars waard.
Het duurde even voor ik de beste manier van aanbrengen had gevonden. Maar op advies van andere krullenbollen ben ik het in kleine hoeveelheden met vochtige handen gaan aanbrengen en dat werkt perfect.
Deze gel helpt je krullen weerbestendig te maken, bij kou (lage dauwpunten) en wind en bij hoge dauwpunten (warm vochtig weer).

De ‘hold’ van Biosilk Rock Hard Gelee is erg sterk en kan je krullen crispy droog maken als je teveel gebruikt, of gebruikt zonder een beschermend onderlaagje.

Prijs-kwaliteit verhouding = goed

Waardering:

Ingrediënten: Water (Aqua), PVP, Acrylates/Steareth-20 Itaconate Copolymer, Propylene Glycol, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Triethanolamine, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, (Parfum) Fragrance, Hexyl Cinnamic Aldehyde, Benzyl Benzoate, Linalool, Gamma Methyl Ionone, Citronellol, Lilial, Hydroxy Citronellol, Geraniol, Eugenol, Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200)

 

NIEUWE FORMULE

nieuwe Biosilk Rock Hard Gelee met alcoholIngrediënten Water/Aqua/EAU, Alcohol, PVP, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Trimethylsiloxyamodimethicone, C12-16 Pareth-9, C11-15 Pareth-7, Glycerin, PEG-12 Dimethicone, Methylisothiazolinoe, Phenoxyethanol, Propalyne Glycol, Tetrasodium EDTA, Aminomethyl Propanol, Fragrance(Parfum), Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, BCC12-Base

Vind je dit leuk? Volg en deel met je vrienden!
0

8 Comments on "GETEST Biosilk Rock Hard Gelee"

 1. Hoi Patti, waar heb jij deze gel gekocht? Bij een kapsalon misschien?
  Groetjes, Hannie

 2. Hoi Hannie,
  Deze gel koop/bestel ik bij Douglas Parfumerie. Sommige andere (online kappers)winkels hebben ze ook. En bij kapsalons waar ze met Biosilk werken.
  Groetjes, Patti

 3. Bedankt Patti, er zit een Douglas in het Alexandrium. Daar kom ik regelmatig, ik zal 'ns kijken. Ik ben nu aan het experimenteren met mousse i.p.v. gel. Dat geeft mijn krullen toch een minder hard uiterlijk m.a.w. er komt niet zo'n heel harde laag omheen, iets makkelijker eruit te crunchen. Maar ik heb de ideale dosering nog niet gevonden, haha, tis wat met die krullen.
  Groetjes, Hannie

 4. Anoniem | 21 juli 2014 at 09:11 |

  Gebruik hem zelf ook voor mijn krullen maar mijn vriend voor zijn stekels. Koop hem al jaren op http://www.lindseys.nl. Hebben ze ook kleine verpakking van om eens te proberen. Groetjes, Gulyan.

  • Bedankt voor je reactie, Gulyan!
   Zelf bestel/koop ik hem bij Douglas Parfumerie. Verzendkosten gratis en hij wordt de volgende dag al geleverd!

   Groetjes,
   Patti

 5. Annemarie | 6 augustus 2016 at 20:37 |

  Dag Patti. Heb je toevallig de nieuwe formulering al geprobeerd? Heb de oude laatst op Schiphol gekocht en ja hoor, werkt als een trein. Dus nu hoop ik natuurlijk dat het wel meevalt met de alcohol…

  • Nee, niet geprobeerd. Ik doe al eeuwen met de oude. Maar ik weet dat als ik producten met alcohol erin gebruik voor mijn haar, mijn haar er touwig droog van wordt.

   Groetjes,
   Patti

Comments are closed.