Gelukkig Nieuw-krul-jaar!

KrullenWijzerNieuwjaar
foto van Patti

Bij deze wil ik al de lezers van KrullenWijzer een supergoed 2014 toe wensen!

Graag wil ik jullie bedanken voor jullie interesse en leuke én leerzame! reacties op mijn blog. Het geeft mij veel voldoening en motivatie om te blijven schrijven. Want er is niks leuker dan je interesse met anderen te delen!

Vier maanden geleden ben ik met dit blog begonnen in de hoop dat ik anderen 
die op zoek zijn naar een goede verzorgingsmethode én producten voor hun krullend en golvend haar, op weg zou kunnen helpen door mijn kennis en ervaring te delen. 

Het feit dat ik het bezoekersaantal snel zie toenemen, geeft wel aan hoeveel behoefte er is aan informatie op dit gebied. Daarom wil ik ook zeggen: Deel het met anderen! Dit blog, natuurlijk, maar ook de kennis die je hebt vergaard op andere plaatsen op internet.
Er zijn nog teveel mensen die letterlijk met hun handen in hun (pluizige, droge) krulhaar zitten en voor wie nog een wereld kan opengaan, dus lees, leer en experimenteer en deel je ervaring!

Ook wil ik nog even wijzen op de mogelijkheid om mijn blog te Volgen (Zie rechts).
Als je Volger wordt, dan word je automatisch op de hoogte gebracht van alle nieuwe, interessante blogposts op KrullenWijzer.

Veel Liefs,

Patti

PS. Wil je weten hoe ik mijn haar op de foto heb gedaan,  klik hier.

Vind je dit leuk? Volg en deel met je vrienden!
0

2 Comments on "Gelukkig Nieuw-krul-jaar!"

 1. Jij ook een gezond en voorspoedig 2014 gewenst, Patti. Ik ben vooral heel blij met de lijsten van producten die je hier in NL kunt kopen, gewoon in de winkel.
  Ik ben zelf nog wel heel erg op zoek naar de beste haarroutine: wat is voor mijn krullen nu DE methode. Ik kijk daarom uit naar wanneer jij jouw routine gaat posten.
  Ik heb de gel van Etos gekocht en geprobeerd. Ik vond het idd erg plakken en daarom heb ik weer wat water door mijn haar gekneed, toen verdween de plakboel. Mijn krullen waren toen veel mooier maar niet overal. Ik moet dus nog een hoop leren en gewoon uitproberen denk ik.
  Ik blijf je daarom volgen. Veel succes met deze blog.
  Groetjes, Hannie
  P.S. Je staat mooi op de foto hoor!

  • Bedankt, Hannie!
   Als ik gel gebruik, dan neem ik niet meer dan een nootje gel per keer. Dat wrijf ik in mijn handen en scrunch dat van boven tot onder in. Als ik mijn haar rondom gedaan heb, dan heb ik ongeveer 5 nootjes gel gebruikt. Hoe natter je haar als je gel aanbrengt, des te minder plakt het. Zelf breng ik gel aan op handdoekdroog haar en als het gaat plakken, dan houd ik mijn gelhanden even onder de kraan voordat ik ga scrunchen.

   Succes!

   Groetjes,
   Patti

Comments are closed.