Wikipedia voor krullen

wegwijzer_430325
wegwijzer

Zorgen voor je haardos vind iedereen niet meer dan normaal. Maar dat voor een krullenbos
zorgen anders is dan voor steil haar, dát weet dus niet iedereen! Zo heb ik dus ook nog niet zo heel lang geleden ontdekt, dat je je hele leven kan denken dat je onwillig, statisch, steil haar hebt, terwijl je eigenlijk krullen (of golven) hebt die je continu uitborstelt of uitdroogt met allerlei slechte
haarproducten. En wat ik nog het meest frappante vond: ik was niet de enige! Dat ontdekte ik op mijn zoektocht naar gezonde verzorging voor mijn krullende haar.

Tijdens mijn zoektocht vond ik ongelooflijk veel informatie over goede verzorging van krullend haar op het internet. Om deze informatie én mijn ervaringen op de weg naar gezonder haar te delen, ben ik dit blog Krullen Wijzer begonnen. Hiermee wil ik mede-geïnteresseerden de zoektocht naar dezelfde informatie besparen. Hier probeer ik zoveel mogelijk informatie in kaart te brengen en te ordenen, natuurlijk met de nodige verwijzingen en links die je zelf na kunt gaan.

Veel van de oorspronkelijke informatie is vooral in het Engels geschreven, dus hiermee hoop ik ook interessante informatie toegankelijk te maken voor mensen die de Engelse taal (nog) niet zo goed beheersen. [Nou pretendeer ik niet uitmuntend te zijn in de Engelse taal, dus mocht je ergens dingen tegenkomen die niet kloppen, stuur me dan alsjeblieft een berichtje.]

Ik wens je veel leesplezier toe en succes op de weg naar een gezondere en gelukkigere krullenbol!

 

Vind je dit leuk? Volg en deel met je vrienden!
0